Möt oss på Nordbygg 2018

Om bara några få dagar så öppnas portarna till Nordbygg 2018. För oss betyder det att vi snart är i mål efter en längre tids planering och förberedelse. Det är så spännande! Vi är alla lite pirriga och förväntansfulla.

PartGroup kommer att finnas representerat på plats med fyra av de sex företag som ingår i gruppen. Företagen på plats är Part Construction AB, Isolamin Sweden AB, PreBad AB och Space Interior Sverige AB. Du hittar alla tillsammans i PartGroups monter C07:10.

Vi hoppas att ni är många därute som kommer och hälsar på oss. Vi vill så gärna berätta vad våra produkter och lösningar kan göra för er. Hur ni kan få en smidigare projektplanering, kortare byggtid, enklare logistik och mer kostnadseffektiva lösningar, utan att ge avkall på kvaliteten.

Part Construction AB kommer att visa upp ett komplett prefabricerat badrum. Du har på plats möjlighet att studera rummets detaljer och lösningar samtidigt som vi gärna svarar på dina frågor och berättar mera.

Isolamin Sweden AB kommer att visa upp sina sandwichpaneler och berättar också om det fantastiskt stora användningsområden de har.
Dessutom så lanserar Isolamin här sitt nya produktområde Bostadsmoduler. Missa inte chansen att ta del av detta.

Space Interior Sverige AB kommer att visa upp en köksmodul (ett komplett kök som färdigställs snabbare än någonsin tidigare). Space har också ett flertal av sina badrumskommoder på plats.

PreBad AB kommer att visa hur deras badrumsmoduler för stamrenovering fungerar och hur en stamrenovering kan göras klar på bara tio dagar.

Taggade på:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *